Make Up Store SS16 Love

Make Up Store SS16 Love 01

A sence of romance, a coy smile. Floral beds in overflowing softness. A touch of pink and satin white. Surrounded by everything LOVE.

Så sammanfattar Make Up Store en av vårens kollektioner – Love – som finns i butik nu. Kollektionen består av två skuggor samt ett gloss, och jag ska visa skuggorna som jag fick med mig från Make Up Stores beauty show. Kollektionen andas skir romantik och passar både till vardags, på daten eller inne på dansgolvet.

Make Up Store SS16 Love 03
Microshadow – Trust, en lavendellila ögonskugga med mycket pigment och en hint av skimmer. Otroligt lättarbetad och högpigmenterad. Jag är inget jättefan av lavendel då det ofta kan kännas mesigt, men denna har attityd i sig – på nåt underligt vis – kanske för att den känns mörkare på huden än i förpackningen?

Make Up Store SS16 Love 02
Moon shadow – Peach är magi för mig, och ja, nu snackar vi skimmer igen. Ger en skir finish som är lätt att bygga upp, och produkten med sitt fantastiska guldiga persikoskimmer funkar toppen som ögonskugga, highlighter eller varför inte dutta på lite på ditt läppstift/gloss?

Make Up Store SS16 Love 06
Trust & Peach, båda applicerade torra, utan primer. Funkar också super att fukta för ännu mer intensitet.

Priserna i denna kollektion
Moon Shadow – Peach, 165 kr
Microshadow – Trust, 155 kr
Silky Gloss – Catfish, 185 kr

* Pressprov

3 svar

Lämna ett svar