Make Up Store CC Foundation

Dags för utvärdering. Jag införskaffade mig Make Up Stores CC Foundation förra veckan som ni kanske läste. Måste säga att jag är otroligt impad, och ni ska veta att jag är kräsen när det kommer till baser. Så här under varmare perioder så gillar jag en lättare bas som heller inte täcker för mycket, och därför är denna perfa!

150525 01
Här är utgångsläget. Rosiga kunder och mycket ytliga blodkärl.

150525 02
Jag valde nyansen Light vilken ni ser här. Den är liiite för mörk för min nuna om man ska vara petig men funkar ju mer sol jag lapar.

150525 03
Sådär, ett lager är insmort. Ja, jag smörjer faktiskt in denna som en vanlig hudkräm så att den får smälta in med hjälp av värmen från mina händer. Sedan går jag alltid igenom ansiktet med en makeupsvamp för att korrigera eventuella linjer. Att den smälter in så pass bra är ett wow-moment för jag känner mig återfuktad och ser naturligt clean ut, utan att det känns som att jag har en foundation.

Jag tycker personligen att denna funkar toppen utan att pudra (har torr hy, men med oljig t-zon) men om jag ska jobba i varma eller torra miljöer så tar jag lite puder på för att den ska sitta extra bra under dagen. Tycker som sagt också att denna CC Foundation ger en lagom täckningsgrad och korrigerar mina röda områden extremt bra. Skulle jag ha en riktigt dålig dag så är det inte heller svårt att jobba upp täckningsgraden.

150525 04
Och vips så var jag klar för att ta mig utanför lägenheten.

Make Up Stores CC Foundation får betyg 5/5 då den uppfyller allt jag önskar mig och också är väldigt prisvärd.

Lämna ett svar