Mádara Ultra Purifying Mud Mask

Mádara Ultra Purifying Mud Mask

Jag fick hem Mádara Ultra Purifying Mud Mask för ett tag sedan och idag blev det min söndagsmask. Produkten är baserad på nordisk skogssjölera och ska rengöra porer effektivt på djupet samt absorbera överflödig olja och fett. Leran i sig ska binda och eliminera gifter och tungmetaller – som en detox.

Mádara Ultra Purifying Mud Mask

Efter 5-10 min har formulan stelnat i ansiktet och det går inte att röra en min – dags att skölja bort. På den stelnade masken ser man tydligt ett sorts mörkare prickmönster, från mina porer. Har den lyckats? Jag tror så. Min näsa har fått mindre tydliga porer och jag hurrar. Ansiktet i övrigt känns fast och lent, dock så måste jag direkt applicera dagkräm på mina mest torra partier. Bäst funkar denna mask för en kombinerad/fet hudtyp, och rekommenderas inte för känslig hud.

Aktiva ingredienser: lera, lavendel, vattenkrasse och alger.

Rekommenderas att användas två gånger i veckan för fet/blandhy, hud med förstorade porer, fläckar, akne. Rekommenderas en gång i veckan för trött och glåmig hud.

Masken är: vegan, fri från nötter, Natural & Organic Ecocert, ej testad på djur.

Du hittar Mádara Ultra Purifying Mud Mask bland annat på Lyko.

*Pressprov

Ett svar

Lämna ett svar