Mádara Happy Skin Essentials Set


Julklappstipsen trillar in och jag fick själv en fin klapp häromdagen via pressutskick – Mádara Happy Skin Essentials Set. I boxen hittas Micellar water och Exfoliating Oil-to-Milk Scrub.

Boxen i sig är ett himla bra val, och så himla fiffig – då den snabbt kan göras om till fågelholk – se här.Mádara Micellar Water
är en rengöring som inte bara ska vara effektiv utan också ta bort makeup samtidigt som den tonar och ger fukt. Innehåller bland annat norskt pionextrakt som är rikt på antioxidanter som ska verka mjukgörande, ge fukt och skydda huden.

Mádara Exfoliating Oil-to-Milk Scrub är en oljebaserad exfolierande formula som blir en rengörande mjölk som ska mjuka upp och stimulera huden utan att ta bort naturlig fukt. Aprikos och molekyler från havreolja ska hjälpa till att binda smuts samtidigt som naturliga mikropärlor av vax ska lösa upp tilltäppta porer och ta bort döda hudceller.

Jag gillar Mádara väldigt mycket och ser verkligen fram emot att använda dessa två. Blir du själv sugen så kostar kitet 259 kr och finns på Åhléns City Sthlm och Gbg, samt online på ahlens.se.

*Pressprov

Ett svar

Lämna ett svar