MAC Extra Dimension Blush Telling Glow

Vissa produkter vet jag direkt att de kommer ta mig med storm. MAC släppte sin kollektion Extra Dimension för lite över en månad sen med highlighters och blush som alla är ljusreflekterande. I kollektionen finns också ett gäng borstar.

Jag har totalt kärat ner mig i Telling Glow vilket är en blush som beskrivs som en klar korall. I förpackningen ser den först bara orangeguldig ut, men när man vrider och vänder på den syns också djupet av korall. Produkten är otroligt pigmenterad och nästan krämig i konsistensen. När den appliceras skapas magi, en korallig rosa tillsammans med guldigt skimmer ger det bästa blushglowet jag sett på länge. Telling Glow ter sig också så olika beroende på om den appliceras opakt kontra om man tar väldigt lätt eller blendar den rejält. Det blir lite som i förpackningen, opakt är den mer åt det orange hållet men när den blendas ut är det ett hälsosamt rosaguldigt glow.

Ja, jag vet att du undrar… den är GUDOMLIG som ögonskugga!

255 kr kostar Extra Dimension Blush och finns i elva nyanser.

*Pressprov

3 svar

Lämna ett svar