MAC Mineralize Timecheck Lotion

MAC TimecheckMAC TimecheckMAC Timecheck

Det är ingen nyhet att vi alla åldras och jag talar väl av erfarenhet då jag förmodligen drar upp medelåldern en aning på denna plattform. Att tidigt börja tänka på att ta hand om sin hy lönar sig med åren, tro mig!

MAC släppte tidigre i år en lotion till sin Mineralize-serie (den bästa) som nu också finns i Sverige, och beskriver den på sin hemsida med:

Mineralize Timecheck Lotion innehåller en rad olika närande mineraler och ingredienser som bekämpar åldrandet. Den nya innovativa polymertekniken skapar en optisk illusion av slätare linjer och rynkor samtidigt som porerna förminskas. Resultatet? Mjuk, slät och hälsosam hud på MAC Mineralize-vis.

Jaha, och vad tror vi om detta? Det verkar som om det kan vara en boostande primer, vilket också en del beskriver den som och har fått ett silkeslent resultat när sminket åkt på. Icke att förglömma är att MAC inte är ett hudvårdsmärke så jag skulle inte överge mina dagliga rutiner men inom makeup är de alltid heta. Därför kanske denna skulle köpas som en primer, men att allt annat hudföryngrande lämnas till de som är bäst på det.

Lämna ett svar