Lumene Arctic Hydra Care Moisture & Relief Rich Night Balm

Innehåller affiliatelänkar

Lumene är ett varumärke som ligger mig varmt om hjärtat och absolut bland topp 5 när det kommer till hudvård. Senaste nyheten stavas Arctic Hydra Care Moisture & Relief Rich Night Balm i serien ARKTIS, vilket är en nattkräm eller varför inte använda den som nattmask vid behov?

Huden jobbar hårt under dagen och försöker ta igen sig under natten, och varför inte då hjälpa den? Allt från föroreningar och stress till temperaturförändringar bidrar till att hudens naturliga skyddsbarriär försvagas. Resultatet är ofta stram, irriterad och torr hud. Här kommer Lumenes nyhet in som en räddare i nöden och med sitt nattbalm ska den hjälpa huden att återhämta sig under nattetid i form av återfuktning samt verka lugnande samtidigt som den ska förstärka hudens naturliga barriär och verka på fuktnivåerna.

Konsistensen beskrivs som vispat smör och jag kan absolut skriva under på det, men är mysigare än så och smälter fint på huden efter applicering. Jag har testat den med både -20°C och +10°C utanför dörren och är allmänt stressad så ta mig på orden – den här är fantastisk! Kan vara så att jag överkonsumerar den i tjocka lager pga mysig och gör absolut det den ska. Jag har inte särskilt känslig hud men däremot är den torr i majoritet under vinterhalvåret, och Arctic Hydra Care Moisture & Relief Rich Night Balm gör min hud både lugn och återfuktad. Den ger också en bra återfuktad grund för kommande dags hudvård, vilket alltid är ett plus.

Produkten är utvecklad tillsammans med finska Allergi-, Hud och Astmaförbundet och är även vegansk som övriga Lumenes hudvård är.

Du hittar nattbalmet här och tacka mig sen!

Lämna ett svar