L’Oréal Paris Smooth Sugars

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Likt förpackningarna till Pure Clay så kommer nu en förlängning med ansiktsskrubbar från L’Oréal Paris. På Daisy Beauty Expo introducerades jag till Smooth Sugars. Tre olika skrubbar, alla innehållande tre sockerarter (brunt, vitt och ljust) samt olika exfolierande ingredienser.

Smooth Sugars Clearing Scrub
Den inte bara ser ljuvlig ut, den doftar magiskt! Här är en skrubb som utöver de tre sockerarterna också innehåller kiwikärnor. Samtidigt som den ska exfoliera huden ska den också reducera pormaskar. Essentiella oljor från pepparmynta ska ge en lugnande effekt och citrongräs ska verka rengörande.


Smooth Sugars Glow Scrub
Här samsas sockerarterna tillsammans med acaipulver för en skonsam exfoliering. Denna skrubb ska också verka återfuktande och vårdande med hjälp av druvkärneolja samt monoiolja.


Smooth Sugars Caring Scrub
Här hittas kakaosmör och kokosnötsolja ihop med de tre sockerarterna. Denna skrubb ska verka vårdande och med skyddande egenskaper där också kakaofrön exfolierar.


Alla tre presterar bra, väldigt bra! Använder dem efter behov och väljer olika skrubbar till olika områden – allt efter vad jag önskar för resultat. Favoriten är helt klart den mumsiga kiwi-drömmen som är min bästa vän på de partier mina porer är som mest synliga. Om alla tre får stanna i mitt badrum? Lätt!

Finns redan i butik och kostar 149 kr/st.

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar