L’Oréal Paris Colorista

*Innehåller affiliatelänkar*

Har du funderat på att liva upp håret med en pastellig eller intensiv färg, men inte vågat? L’Oréal Paris släppte för ett tag sedan sin serie Colorista med färger som håller olika länge. Kollektionen är framtagen för att du ska kunna matcha din hårfärg med din personlighet, hur bra?


Colorista Spray är en sprayfärg i fem olika nyanser, som sedan tvättas bort efter en tvätt. Perfekt för att leka med en eller olika färger för en dag. En sprayflaska kostar 99 kr.


Colorista Washout finns i nio olika nyanser och funkar bäst på blont eller uppljusat hår. Färgen kommer i tubformat och appliceras på tvättat hår, och sköljs sen ur efter 15-20 min. Färgen ska sedan hålla 2-3 tvättar. Superfint i hela håret eller i topparna. En tub kostar 99 kr och färgerna funkar ypperligt att blanda. För den som önskar att färgen tonas ut snabbare så finns Fader Schampoo för 79 kr.


Colorista Paint är en permanent färg som kommer i tio olika nyanser. Medföljer borste för en lättare och jämnare applicering. En färgförpackning kostar 119 kr.

Observera att alla färger sätter sig olika bra, beroende på hårets kvalitet. Det kan alltså gå ur snabbare eller sätta sig längre än förväntat. Gör alltid ett test i en hårslinga om du är osäker.

Colorista kommer också i tre olika Effects, vilket är blekningar för hela håret, ombre eller balayage. Perfekt för att skapa effekter i sin nuvarande färg eller för en efterföljande färg från 1-Day, Washout eller Paint. De kostar 119 kr/st.

            
Jag älskar hela konceptet med Colorista, och tycker att Washout är den produkt som passar mig bäst och färgerna är så drömmiga. I skrivande stund har jag Peach med en liten skvätt av Pink i håret. Återkommer med recension när jag hunnit testa det mer och kanske även någon mer färg.

Vilken serie passar dig bäst? Du hittar alla produkter och nyanser hos Lyko.

*Pressprov

2 svar

Lämna ett svar