L’Oréal Paris Brow Artist Xpert

Ögonbryn fortsätter vara i fokus och det ska gärna vara naturliga, med en del jobb bakom. L’Oréal Paris har precis släppt ett tillskott i bryndjungeln, Brow Artist Xpert, och kommer i fem nyanser. Färgspektrat är helt okej med varmt och kallt, men saknar helt klart en variant för gingers.

Produkten har borste i ena änden och på motsatt sida hittas själva färgen, som är i triangelform och skruvas upp. Triangelformen blir såklart ganska direkt rundad så någon knivskarp precision är inte att räkna med. Det här är en produkt för den som redan har bra med bryn och främst behöver fylla i luckor eller bara jämna till lite. Efter applicering avslutar man med att borsta igenom, vilket ska ge en naturlig finish. Brow Artist Xpert innehåller vax för att brynen vid applicering också ska fixeras, dock inget jag märker nåt av.


Cool Blond, Warm Blond, Cool Brunette, Warm Brunette, Ebony

Jag gillar denna typ av produkt då jag dagligen använder Anastasias Brow Definer vilken är i princip identisk, men bättre då den funkar grymt på hela brynen och känns krämig! L’Oréal Paris bidrag är aningen torr och smulig, men funkar bra för små ingrepp.

Kostar 89 kr och finns i butik nu.

*Pressprov

Lämna ett svar