L´Oréal Paris Brow Artist Sculpt

LOreal Brow Sculpt 001Bryn. I love bryn you know. Denna produkt var för mig därför väldigt spännande. En borste med filtspets i toppen. Med toppen så målas färgen på och formandet sker sedan också med hjälp av borsten. Formulan går från att vara krämig till att bli matt, och torkar snabbt.


Jag är dock inte superimponerad, och då bortser jag från färgen som inte alls är min kopp av te. Den ni ser är Blonde, och ska uppenbarligen finnas i en grå variant också som jag inte sett ännu, som låter mer som något för mig men…

Känner inte alls att denna ger mig den kontroll jag kräver över hur mycket produkt som appliceras, och att få ett snyggt tonat resultat in mot näsroten är bluff och båg. Jag gillar pennor och penslar. Punkt. Dock har jag hört mycket bra om den, så något bra är det uppenbarligen, men jag personligen lägger denna till arkivet.

* Pressprov

2 svar

  1. Nä håller med.. Den här är inte heller något för mig.. Och som sagt, har också bara sett den i en färg hittills, vilket också är väldigt konstigt. Blonde och grå, udda val kanske, och lite snålt..

Lämna ett svar