L’Oréal Nude Magique Cushion foundation

L'OrealCushionFoundation01L’Oréal Paris har nyligen släppt, i sin Nude Magique-serie, en cushion foundation. Denna finns i fyra nyanser (på svenska marknaden) och som enligt information ska ge en naturlig look och med önskad täckning. För dig som inte vet så handlar cushion helt enkelt om en kudde dränkt i produkt, för att sedan med hjälp av applikator (i detta fall en kudde) få upp önskad mängd produkt beroende på hur hårt en trycker med applikatorn. I korta drag. Tillbaka till L’Orèal Paris cushion foundation, och vad den utlovar.

  • Ultralätt formula
  • Tar fram hyns inre naturliga lyster
  • Återfuktande
  • Då formulan ligger i en kudde är det lätt att få den täckningsgrad man önskar då den enbart släpper ifrån sig en viss mängd formula beroende på hur hårt man trycker
  • Applikatorn medföljer som gör foundation lätt att applicera

L'OrealCushionFoundation02Jag gillar verkligen hela grejen med cushionfoundation då den oftast levereras i ett kit, som inte heller tar någon direkt plats i väskan. Locket över cushion-kudden (med produkt i) försluts bra med ett extra lock, vilket i sig känns som bästa möjliga hygieniska lösning för denna typ av produkt. I vanliga produktlocket finns en spegel, vilket känns självklart i en sådan on-the-go-produkt.

Minus är att den i dagsläget inte är påfyllningsbar, vilket blir ett jäkla slöseri i material då man behöver köpa helt nytt kit då det tar slut. Det finns inte heller extra applikator att köpa till, utifall att den man får med skulle behöva bytas ut. Dock fick jag under DB Expo reda på att applikatorn är tvättbar, så förhoppningsvis ska den hålla sig någorlunda fräsch burken ut. Ett annat minus, är att det inte står någonstans på förpackningen vilken nyans det är. Plastförseglingen, som jag såklart tagit bort, hade nummer på sig vilket indikerade nyans men jag tog sedan för givet att det skulle framgå på burken. Uteslutningsmetod, here I come.

L'OrealCushionFoundation03

Min första känsla, trots lite minus, är att jag behöver göra lite plats för denna produkt i min väska, för det lilla jag hunnit testa så gillar jag resultatet enormt,

Rek pris ligger på 199 kr, och produkten finns i fyra nyanser.

* Pressprov

Lämna ett svar