LookFantastic Beautybox oktober 2016

*Innehåller affiliatelänkar*

#LFPAMPER
Månadens LookFantastics skönhetsbox har anlänt. Här kommer the #LFPAMPER edition som ska skämma bort en under hösten och skydda mot kallare temperaturer. Boxen ska innehålla ett brett spektra av produkter för att kunna möta hösten och framförallt kunna koppla av.

#LFPAMPER

Laura Geller Pout Perfection Waterproof Lip Liner – en krämig lipliner med jojobaolja och vitamin E. Ska vara ”super long-lasting” och vattenfast. Nyansen här är Claret – en varm brunröd.

Mio Liquid Yoga – badolja med en blandning av Epsomsalt, lavendel, arnika och mandarin.

Polaar The Genuine Lapland Cream – för mjuka läppar! Ett läppbalsam helt fritt från parabener, parfym och färg vilket gör att den ska passa även känsliga läppar.

Alterna Caviar Moisture Intense Treatment – en intensiv behandling som används före schamponering och ska ge rikligt med fukt samt återuppliva torrt hår.

OSKIA Renaissance Mask – ansiktsmask proppad med fruktsyror som tillsammans  ska exfoliera huden och lämna kvar en hud med lyster.

Murad Intensive-C Radiance Peel – mjukgörande peeling som med hjälp av glykolsyra ska ta bort döda hudceller. Den ska också jämna ut hudtonen och ge huden lyster.

Jag klagade förra månaden på att det var repetition av varumärken i dessa boxar, men det är nu ett minne blott. En för mig sjukt bra box med väldigt användbara produkter, och verkligen sådant som jag vill använda nu när kylan kommit. Stora tummen upp!

Läs mer om LookFantastics Beautybox och hur du prenumererar här.

*Pressprov

Lämna ett svar