LookFantastic Beautybox november 2016

*Innehåller affiliatelänkar*

I veckan hämtade jag skönhetsboxen som kommit att bli något jag längtar efter – LookFantastic Beautybox. Denna månad är temat #LFSPARKLE och boxen är silvrig och får mig att längta efter jul. Innan jag kan glittra ikapp med boxen så behöver jag bygga upp en gnista, få ett strålande hår och en glowy hud – och det ska boxens innehåll hjälpa till med.

Look Good Feel Better Angled Blending Brush

Bloom and Blossom Revitalising Foot and Leg Spray (sample size)

Sebastian Professional Volupt Spray (sample size)

Model Co Blush Peach Bellini (full size)

L´Oréal Professionnel Mythic Oil (sample size)

Monu Skin Recovery Balm (sample size)

Lookfantastic nagelfil (bonusprodukt)

Jag är jättenöjd med innehållet. Håroljor och jag är ingen bra kombo, men övrigt är absolut sådant som jag vill testa eller ser ett behov av. Rouget är verkligen helt i min smak, och är sådär persiko/guld-skimrigt och är förmodligen boxens bästa produkt. Produkterna är en bra mix av hår- och hudvård tillsammans med makeup och jag har verkligen inget ont att säga. #LFSPARKLE here we go!

Läs mer om LookFantastics Beautybox och hur du prenumererar här.

*Pressprov

Lämna ett svar