LookFantastic Beautybox mars 2017

*Innehåller affiliatelänkar*

Mars månads LookFantastic Beautybox har anlänt och är denna månad ett samarbete med ELLE UK. Som du kanske vet så har ett nummer av ELLE UK följt med boxen varje månad, så the lookfantastic & ELLE Edit känns väldigt given, och oj vad nyfiken jag var på innehållet. Boxen beskrivs tänja på skönhetsgränserna och bjuda på de mest spännande produkterna, vilket hausade upp min nyfikenhet än mer…

Starskin Eye Catcher Coconut Bio Cellulose Second Skin Eye mask
Detta är en ögonmask (till partiet under ögonen) som innehåller naturligt fermenterad kokosjuice som ska vara vitaminrik och återfuktande. I innehållet hittas också utslätande adenosin, klargörande extrakt från lakritsrot och lugnande allantoin. Resultatet ska vara föryngrande då svullnader, fina linjer och mörka ringar ska minimeras på bara 15 minuter,

Redken Heatcure Treatment
Stärkande värmeaktiverad inpackning som ska återställa hårets friska utseende och känsla. Detta är ett steg i Redkens Heatcure-behandling, som oftast påbörjas med en återställande behandling på salong, och därefter kompletteras med denna hemmabehandling en gång i veckan.

PÜR Minerals Disappearing Act Concealer
En lätt concealer som ska hjälpa till att dölja mörka ringar, blemmor och rodnad. Fri från parabener och med en formula innehållande aktiva ingredienser som salicylsyra och Waltheria-extrakt och PÜRs Ceretin Complex, med renat icke-irriterande retinol och ceramider som också ska motverka linjer och mörka ringar.

St. Tropez Instant Tan Gloss
En catwalk-inspirerad formula som ska ge ett lysande resultat. Kan antingen förbättra en redan existerande bränna eller för att ge en hint av färg och glans. Kan arbetas upp i lager för att uppnå önskat resultat.

Caudalie Vine Active 3-in-1 Moisturizer
En återfuktande kräm med anti-age egenskaper som ska balansera huden och resultera i ett hälsosamt glow. Ska hålla huden ren med hjälp av en unik teknologi mot föroreningar, som blockerar smutspartiklar som skulle kunna skada huden samt påskynda åldrandet av huden.

SkinChemists 24H Aqua Repair Facial Serum
En blandning av aktiva ingredienser som tillsammans ska förse huden med vitaminer och antioxidanter, och ska resultera i  jämnare hudton och mindre rodnad samtidigt som den ska ge långvarig återfuktning. Passar alla hudtyper och ska främja en fastare och friskare hy.

 

Jag fullkomligt älskar denna box! Produkterna är för mig väldigt användbara och det är kul att se lite nya märken, och blandningen av smink, kropp, hår och hudvård är denna månad perfekt. Passande nog behövde jag en ny concealer, och PÜR brukar imponera på mig. Det ska också bli kul att ge SkinChemists en ny chans, och även få klämma och testa nyheten från Caudalie. Kommande box har det redan svårt, för denna månad är svårslagen.

Läs mer om LookFantastics Beautybox och hur du prenumererar här.

*Pressprov

Lämna ett svar