Lookfantastic Beautybox maj 2017

Det känns som att det är lysterhysteri i större delen av skönhetsvärlden och jag kan inte annat än älska det, som du kanske vet. Helt rätt i tiden kommer nu LookFantastic Beautybox med temat Get the Glow. Det är dags att få tillbaka sin naturliga lyster och få skina ikapp med solen.

Nuface Prep-n-Glow
En tvåsidig microfiberduk som med ena sidan ska ta bort makeup och orenheter och andra sidan med lite ruggad/prickig yta exfolierar. Innehåller hyaluronsyra, antioxidanter samt mineraler för en frisk och strålande hud.

Real Chemistry Luminous 3-Minute Peel
Peeling som med en blandning av proteiner som ska hjälpa till att avlägsna döda hudceller och lämna kvar en hud med lyster.

Mellow Baked Eyeshadow
En lätt pigmenterad ögonskugga som ska ge ett fint skimmer för ett glowy resultat.

Glov Hydro Demaquillage
En minivante som tillsammans med vatten ska ta bort makeup och orenheter.

System Professional Solar Sun Oil
Hårolja som ska hjälpa att skydda håret mot UV-strålning, reducera frissighet och skydda mot föroreningar.

James Read H20 Gradual Tan Mist
En återfuktande mist som ska ge en hint av färg för en solkysst finish.

Scrub Love Coconut Cranberry Body Scrub
Naturlig exfolierande skrubb med kokosskal som ska avlägsna döda hudceller medan tranbärsoljor ska återfukta och ge ett strålande resultat.

          

Vad tycker jag om denna månads box? Jag ska börja med att förväntningarna var skyhöga när jag hörde om temat Get the Glow. Det här kunde ju inte gå fel, eller? Dessvärre är jag inte helt nöjd med mixen av produkter då det känns som att det är lite samma lika typer av produkter, även om det är för olika användningsområden. Jag tror dock starkt på ögonskuggan och kroppsskrubben, övrigt är jag osäker på rent personligt. Kanske att misten åker fram om ett par veckor också, kanske. Hade gärna sett att det kom med en ansiktsmask av något slag och ytterligare en makeupprodukt hade inte skadat, t.ex. en lystrig blush eller bronzer.

Det här är inte bästa boxen, och självklart har jag blivit bortskämd med att tidigare boxar varit helt galet bra (med något undantag). Vill ändå avsluta med att ge cred till Lookfantastic som alltid håller sig till sitt tema vilket inte alla skönhetsboxar gör, men den här gången gick inte produktmixen hem hos mig.

*Pressprov

Lämna ett svar