LookFantastic Beautybox maj 2016

*Innehåller affiliatelänkar*

Och helt plötsligt var LookFantastic Beautybox maj 2016 på plats. Känns som julafton då aprilboxen kom för bara någon dag sen som ni vet, då jag inte visste att den dykt upp hos utlämningsstället.


Hur som, denna månads tema är #lfhellobeautiful och menar på att det är dags att fira den naturliga skönheten. Boxen ska därför innehålla skönhetsprodukter och små behandlingar som tar fram den skönhet en föddes med. Det här känns som att det kan bli bra, väldigt bra! Så, låt oss spana i boxen.

  • REN Wake Wonderful Night-Time Facial
  • ioma Youthful Moisture Cream
  • Revlon Uniq One All In One Hair Treatment
  • Wet Brush
  • Vichy Liftactiv
  • Decléor Intense Nutrition Cream
  • EVE LOM Cleanser (bonusprodukt)

Majoriteten kända märken, men ingen produkt som jag testat innan, och jag vill nog testa alla i boxen. Bra betyg! Innehållet känns lyxigt, precis som LFBeautybox brukar göra och jag måste säga det som jag sagt tidigare… LookFantastic har utan tvekan bästa skönhetsboxen på marknaden.

Läs mer om LookFantastics Beautybox och hur du prenumererar här. Enda, om jag nu får klaga lite, som jag saknar är makeup-produkter vilket är något som sällan finns med i boxarna.

*Pressprov

Lämna ett svar