Lookfantastic Beautybox juni 2017

Denna månads galet fina box från Lookfantastic går under namnet Wanderlust. Innehållet utlovar att ta med mig på en resa, där jag ska få utforska alla nödvändigheter i skönhetsvärlden, för att kunna anlända i mitt vackraste jag. Det här låter lovande!

Monu Rosewood Reviving Mist
Ansiktsmist som ska fräscha upp och återfukta huden. Ska även fungera som ett setting spray ovanpå smink.

ModelCo, Hailey Baldwin collection, Super Lips Lipgloss
Högpigmenterat läppglans som också ska ge en plumpande effekt.

First Aid Beauty Facial Radiance Pads
Exfolierande pads som används efter rengöring. Ska ge lyster, utjämna hudtonen, minska porer och reducera fina linjer.

Kérastase Résistance Bain Force Architecte Schampoo 
Schampo för skadat och slitet hår som ska vårda samt stärka på djupet.

Balance Me Balancing Face Moisturize
Mjukgörande kräm som ska minimera blemmor och rodnader samtidigt som den ska lämna en strålande hud efter sig.

Bellapierre Shimmer Powder
Skimrigt puder som ska funka lika bra som ögonskugga, highlighter eller varför inte på läpparna tillsammans med ett gloss.


Åh vad jag gillar det här innehållet. Några fullsize men främst resevänliga storlekar för en sommar på resande fot. Det jag hurrade mest över måste vara padsen från FAB, inte bara för att jag gillar exfolierande pads utan också för att det är ett märke jag velat testa mer av. Läppglanset är helt i en Jannike-nyans och jag fullkomligt älskar plumpande lippies så jag har höga förväntningar. Visst, det är en del repriser på varumärken (som vanligt *host host*) men med denna mixen så förlåter jag LF för det. Okej, fär att klaga på något så tycker jag att hårprodukter alltid ska komma i par. Jag menar, kommer det ett schampo så bör man också få balsam i samma serie. Annars är jag nöjd och det enda som fattas är planer för sommaren, resmål som jag kan anlända galet snygg till.

Vilka produkter måste du alltid ha med på resan?

Hur du kan prenumerera på dessa fantastiska boxar kan du läsa om hos Lookfantastic.

*Pressprov

2 svar

Lämna ett svar