LookFantastic Beautybox juli 2016

*Innehåller affiliatelänkar*

LookFantastic Beautybox juli 2016
Gör dig klar för #lfsummerlovin, vilket är temat för LookFantastic Beautybox juli 2016. Produkterna är menade för att håret, huden och makeupen ska vara redo för sommaren och dess varma väder. Det här bådar gott!

Så, vad finns i månadens box?

LookFantastic Beautybox juli 2016

  • This works – In transit camera close-up
  • Benefit – Good proof eyebrow pencil
  • Nuxe – Huile prodigieuse or
  • Kebelo – Silk anti-frizz cream serum
  • Bellapierre – Lip and cheek stain
  • Miti – Bobbles

Det här är förmodligen den box som hittills känts mest komplett som ett kit. Jag menar, dessa produkter skulle jag klara mig länge på, och hade nog bara velat lägga till en mascara till detta. Mest glad är jag över ögonbrynspennan från Benefit, brynnörd som jag är. Perfekt att få ny torrolja från Nuxe för min håller på att ta slut. Är otroligt nyfiken på primern/mjukgöraren från This Works vilken ska vara proppad med godsaker för huden. Hur som, alla produkter känns för mig användbara även om jag inte sträcker mig efter en bobble det första jag gör. Stort plus att det börjar dyka upp mer smink i boxarna också, nu börjar LF Beautybox närma sig perfektion.

Läs mer om LookFantastics Beautybox och hur du prenumererar här.

*Pressprov

2 svar

Lämna ett svar