LookFantastic Beautybox augusti 2016

*Innehåller affiliatelänkar*


Senaste upplagan av LookFantastic Beautybox andas Storbritannien och boxen pryds av Union Jack i rosa. Temat är såklart #lfbestofbritish vilket hyllar de britter som tävlar i OS, och känns såklart självklart för LF som också är brittiskt. Jag som anglofil klagar inte det minsta, även om jag hejar på Sverige, och är såklart nyfiken på alla produkter i boxen – som alla är brittiska.

PERCY & REED Perfectly Perfecting Wonder Balm
Ett leave-in balsam som förbereder håret för produkter och styling. Produkten ska förenkla stylingen och ge mer kontroll och för ett mer långvarigt resultat och även bidra till bl.a. glans, mjukhet, skydd och friskt hår.

REN Flash Defence Anti-Pollution Mist
Ansiktsmist som verkar skyddande och stärkande, och som vid användning omedelbart ger en barriär mot fria radikaler. Kan användas över ansikte, hals, dekolletage och hår. Passar alla hudtyper.

RENU Lip And Eye Active Lift
Produkt som verkar mjukgörande och vårdande och som ska boosta huden kring ögon och läppar. Innehållet ska förbättra och stimulera collagenprpduktionen, vilket t.ex. ska motverka påsar och mörka cirklar under ögonen.

BEE GOOD Vanilla And Honey Lip Balm
Läppbalsam som lugnar och återställer och återfuktar nariga läppar. Utlovar mjuka och fylligare läppar.

BALANCE ME Congested Skin Serum
För en lugn och frisk hud, där detta serum ska ta upp kampen mot blemmor och finnar och återställa hudens balans utan att torka ut.

BLOOM AND BLOSSOM Rejuvinating Facial Spritz
Denna produkt ska förbättra hudtonen, minska rynkor samt verka fuktgivande tack vare stinulering av collagenproduktionen. Passar perfekt till flygresan eller under långa dagar på kontoret för en extra boost till ansiktet.

Jag gillar överlag alla produkter, men kan känna denna gång att misten från REN och spritzen från B&B lite var kaka på kaka – även om jag blev glad över båda. Hade såklart önskat minst en makeup-produkt i boxen också, vilket jag tycker att LF överlag bör bli bättre på. Mer makeup, annars håller dessa boxar fortfarande hög kvalitet och jag längtar redan efter nästa.

Läs mer om LookFantastics Beautybox och hur du prenumererar här.

*Pressprov

Lämna ett svar