LookFantastic Beautybox april 2017

Glad påsk! Hoppas du får en fin dag. Jag kommer fira med grillat, äggdrinkar och mys. I brist på påskägg (redan ätit upp) så finns det annat kul att öppna, så som en skönhetsbox…

Denna månad är det dags för den naturliga skönheten att komma fram, vilket känns helt rätt för min del. Kanske är det fler än jag som dragit ned på foundation och nu låter huden få andas utan täckande produkter, ett säkert vårtecken hos mig. LookFantastic Beautybox ska med denna månads produkter bidra till just detta, den naturliga skönheten och satsar på naturliga produkter.This Works Perfect Legs Skin Miracle

Serum med C-vitamin för att jämna ut och ge ett solkysst glow till spirorna.

Laura Geller Balance and Brighten Fair
En uppljusande foundation i puderformat för ett hälsosamt glow, berikad med bland annat vitt te.

Alterna Caviar CC Cream
CC Cream för håret, vilket bland annat ska skydda håret från UV-strålar och kunna användas som värmeskydd.

Omorovicza Cleansing Foam
Mild rengöring som ska ta bort smuts, orenheter och talg så huden ser lika bra ut sminkad som osminkad.

Mádara Mini Smart Day Cream
Dagkräm för torr/väldigt torr hy. Berikad med lav, mossa och ormbunke, som ger fukt, förbättrar elasticiteten och boostar hudens utstrålning.

Vitamasques Pomegranate Sheet Mask
Arkmask innehållande extrakt av granatäpple för återfuktning samtidigt som den ska ha en uppstramande effekt.

Merci Handy Hand Cleansing Gel
Att röra ansiktet med smutsiga händer kan leda till blemmor och torrhet. Handtvål som passar perfekt i handväskan för att alltid kunna ha rena händer on the go.

     
Förra månadens box är svårslagen, men den här kvalar in bland de bättre – mycket för att den kommer helt rätt i tiden. I alla fall för min del. Mádara-krämen har jag sedan tidigare i fullsize men inte hunnit testa, så jag tror att det snart är dags. Sheetmasks älskar jag. Puderfoundation är perfekt för en lättare täckning. Ja, alla produkter känns spännande och användbara. Mycket väl godkänt även denna månad och LF är verkligen bästa boxen.

         
*Pressprov

Lämna ett svar