Lookfantastic Beauty Box februari 2016

*Innehåller affiliatelänkar*

Tidigare i veckan hämtade jag ut Lookfantastics beauty box, en för mig helt ny box. Just denna box går i kärlekens tecken, då det nyligen var alla hjärtans, och hade inte min varit försenad så hade den kommit lagom till den dagen. Designen är söt men edgy, och lagom prålig med sin rosa och guldiga färg.

Innehållet? Ja, se här…


MONUspa Relaxing Bali Massage & Body Oil. Detta är en lugnande olja för alla hudtyper, och även för den mest känsliga då den är utan parabener. Funkar både som kroppsolja, till massagen eller med några droppar i badet för ännu mer avkoppling. Har bara snabbtestat den, och känns super till fnasig hud, men kommer förmodligen använda den i badet.


bliss Pink Grapefruit and Aloe Body Butter. Parfymerad med en blandning av grapefrukt och aloe och med en formula som ska hålla huden mjuk och smidig. Och ja, den doftar verkligen ljuvligt och är förbannat dryg. Kladdar inte och går snabbt in i huden som direkt känns sammetslen. I like!


Denman Mini keyring brush. Den klassiska stylingborsten från Denman nu i nyckelringsformat… Okej? Ja, den har de klassiska nylonborsten och är verkligen en produkt för väskan, men jag behöver något mer att hålla i. Sambon som snor min ordinarie borste (från annat märke) till att borsta sitt skägg med fick därför en present – i nyckelringsformat.


LORD & BERRY 20100 lipstick pencil. Först, vilken färg har jag fått? Står ingenstans… Fin är den i alla fall, den där burgundy-aktiga färgen. Utlovar jämn täckning och lång hållbarhet, vilket jag inte kan uttala mig om mer än en snabb swatchning, vilket hintade om bra täckning. Hög pigmentering och fint matt, så ja, den kommer åka på läpparna någon dag.


Hi Impact Brows Eyes and Brow Perfector Palette. Brynprodukter är precis som skimmer något jag glider av stolen för. Ska bli spännande att testa denna lilla palett, och funkar de inte bra på brynen så funkar färgerna till så mycket annat – som contouring eller ögonskugga. Eller till fräknar! Färgerna i sig verkar vara väldigt krämiga, och lovande…


L’OREAL PROFESSIONNEL Tecni Art Siren Waves Defining Elasto-cream. Passar alla hårtyper. Med sin unika elasto-cream ska denna återuppliva vågor och lockar, samt förbättra hårets naturliga glans för ett salongsresultat. Appliceras i fuktigt hår, vilket sedan fönas. Så, jag med spikrakt hår, funkar den ens? Känns ju inte så…


Kontentan, denna box har samma typ av upplägg som andra kända skönhetsboxar, men denna känns vid första anblick ha mer kända märken samt hålla lite högre standard. Den kostar också en aning mer än andra boxar – 186kr/styck. Vid tecknande av längre prenumeration så blir styckpriset dock billigare. Jag är nöjd, även om det var någon småmiss, och även om jag är en skeptisk människa. Ska bli kul att testa och om jag blir extra kär i någon produkt så lovar jag att berätta mer.

Läs mer om LookFantastics Beautybox och hur du prenumererar här.

* Pressprov

2 svar

Lämna ett svar