L’Occitane Shea Intensive Hand Balm

På Daisy Beauty Expo fanns L’Occitane på plats, vilka bjöd på en doftbonanza från alla underbara produkter. Märket är jag sedan länge bekant med, men upptäckte där och då hur lite jag faktiskt testat. En nyhet som fanns på plats var handkrämen Shea Intensive Hand Balm berikad med hela 25% ekologiskt sheasmör.

Handkrämen passar den med extra torr hud, vilket passar både mina och sambons tassar under vintertid.

Krämen ska lugna och mjukgöra, och det ska räcka med en liten klick på morgon och kväll. Förutom sheasmör innehåller denna också två aktiva ingredienser, allantoin med vårdande egenskaper samt glycerin som ger fukt och förstärker krämens fuktgivande egenskaper.

Vill en ha en mer intensiv behandling går denna också att använda som en mask. Då appliceras en större mängd på händerna som får verka i ca 10 min då krämen ska ha absorberats.

Jag gillar den, även om tuben är lite stor och klumpig i mitt tycke vilket inte är så konstigt med sina 150 ml. Doftar gott och händerna känns återfuktade länge. Min sambo är inte ett lika stort fan, då han inte gillar att den lägger sig som en film på huden, så jag får ha den för mig själv.

Kostar 235 kr och finns i butik och online.

*Pressprov

5 svar

  1. oh. den ska jag nog haffa när jag använt upp alla jag fick i locctaines julkalender. Återkommer alltid till original-varianten så borde kanske pröva denna 🙂

Lämna ett svar