Läppstiftsfavoriter pt. 2

Runda två kommer nu. Håll i er! Tidigare har jag presenterat mina murrigare mörkare favoriter, idag går äran till röda nyanser.


Fr. vänster: Ruby Woo, Russian Red, Après Chic. Alla från MAC.

Ruby Woo (matte) – matt röd med blå undertoner. En riktig klassiker som oftast åker på ihop med den lilla svarta, eller kring allt annat klassiskt. Ja, den är jättetorr men med bra återfuktade läppar och en bra bas så sitter det som berget.

Russian Red (matte) – matt röd i mer neutral ton, men till skillnad från RW så är RR lite krämigare och lättare att applicera. Jag har även lipglosset i samma nyans så ibland matchar jag dessa för maxat resultat. I love.

Après Chic (cremesheen) – kanske en av mina all-time favorites, men tyvärr ett stift som var limited edition. Den är… Djupt tomatröd med lite orange inslag… Flummig beskrivning? Kanske. Jag matchar denna med pennan Enriched red från samma märke och vill dö med denna färg på läpparna.

//Part two of my lipstick favorites.

Lämna ett svar