Läppstiftsfavoriter pt. 1

Jag har många läppstift, tro mig, och ibland glömmer jag av hur fina de är. Kommer posta några favoriter framöver, dock så kommer vissa inte finnas tillgängliga i butik då de ingått i olika kampanjer och därför utgått.

Vi börjar denna serie med tre lite mörkare nyanser, inom parentes ser ni också vilken finish de har.

Fr. vänster: Media (Satin), Cyber (Satin) och Firm Form (Matte) – alla från MAC.

Media – djup och mörk vinröd. Är helt fabulös på, funkar toppen till både den sofistikerade looken som till en mer gothisk look. Media är perfekt att bara dutta lite lätt på läpparna och toppa med ett gloss, om en inte vill ha den knalliga färgen.

Cyber – djup och mörk rödlila med mycket pigment. Och mycket attityd! Är du inte van vid mörka nyanser på läpparna så kanske denna inte är ett förstahandsval, men tänk vad snygg denna färg är om du så är tokblek eller har mörk hudton.

Firm Form –  brunsvart med en aning guldskimmer i. Denna har dessvärre utgått.

Självklart passar alla tre året runt i min mening men används flitigast under vinterhalvåret så looks kommer självklart med dessa framöver.
//Will do a serie about my favorite lipsticks. Unfortunately some of the products I’ll write about aren’t avaulable due to limited editions. I start this serie with darker shades – Media, Cyber and Firm Form – all from MAC.

Lämna ett svar