Klairs Illuminating Supple Blemish Cream

Jag har fått hem Klairs Illuminating Supple Blemish Cream vilket ska vara den bäst säljande bb-creamen bland koreanska varumärken på marknaden. Har själv aldrig gått särskilt bra ihop med bb-creams då det alltid varit nåt som inte stämt, så hur bra kan denna vara?

Illuminating Supple Blemish Cream beskrivs vara fukt, anti aging, solskydd (SPF 40!) och foundation i ett. Krämen ska täcka rodnad och porer samtidigt som den ska återfukta och bromsa hudens åldrande med hjälp av hyaluronsyra. Utlovar också att sjunka lätt in i huden och varken kladda eller irritera. Det mest kaxiga är att den enbart finns i en färg, och ska alltså funka för alla hudtoner och hudtyper.

Jag har hunnit testa den ett par dagar och det är nästintill kärlek vid första ögonkastet. Det är en lättpplicerad kräm som snabbt absorberas och lämnar ett naturligt men förfinat resultat. Ger bra med fukt åt min annars torra hud och ger en jämn bas. Då jag brottas med rodnader på kinder så ser jag alltid det som THE eldprov för alla baser, och där får krämen godkänt. Den dämpar men täcker inte helt bra. Dock värdesätter jag en naturlig finish över ett helt täckande resultat vilket också är precis enligt Klairs melodi. You look so wonderful just the way you are.

Färgen passar mig också väldigt bra för Illuminating Supple Blemish Cream är en ljusare beige, och ja, jag är skeptisk hur den skulle funka för en kall underton eller mörkare hudton. Om den gör det så är ju det bra men är inget jag själv kan uttala mig om.

Hur som. Kontentan blir att jag kan ha hittat en första bb-cream som jag gillar och detta blir en bra ersättare till denna favorit. Blir perfekt till den där varmare årstiden, som kanske kommer någon gång…

          
Kostar 329 kr och finns på GLOWiD.

*Pressprov

3 svar

  1. Åh! Inte hunnit prova. Min förra tog sitt sista andetag imorse…
    Blir spännande att se, jag har ju ett par nyanser mörkare hy än du.

Lämna ett svar