KEUNE Care – två härliga

Oavsett om du är kvar på semester (som jag) eller har gått tillbaka till ekorrhjulet så finns det fortfarande tid kvar för att njuta av sol. Hoppas jag. Något som lätt glöms av är att ta hand om håret under sommarens dagar. Sol, klor- eller salvatten och helt plötsligt kan svallet kännas torrt. Jag som har ett gäng blekningar bakom mig har extra spröda toppar och har nästintill överkonsumerat mjukgörande, fuktgivande blaha blaha i håret för att försöka få tillbaka naturlig glans och kvalitet.

Två härliga hårprodukter som jag testat de senaste veckorna kommer från KEUNE och märkets Care-linje som är hårvård i en mängd olika kategorier.


Vital Nutrition Mask, 200 ml, 279 kr
Masken är en inpackning som ska förbättra elasticiteten, lugna skadade hårstrån samt stärka och ge glans. Innehåller bland annat Keravis, ett hårstärkande komplex, som ska stärka de de yttre och inre hårskikten.


Satin Oil Milk, 140 ml, 259 kr
Detta är en produkt som ska öka hårets fuktighetsnivå, ge glans samt ett mjukare hår, utan att addera fett. Sprayas på torrt eller fuktigt hår. Produkten är berikad med Maracuja-, Baobab- och Monoï-oljor.

Då min utväxt inte lider av torrt eller skadat hår så fokuserar jag främst på topparna vid applicering av båda produkterna. Inpackningen känns till en början tung, men efter tvätt så känns håret mysigt och ser friskare ut då det torkat. Satin Milk Oil sprayar jag oftast i när håret fortfarande är fuktigt, för att lättare kunna reda ut mitt hår och det har bäst effekt på mig den vägen. På torrt hår funkar det helt okej, och då blir det mer som en hårmist vid behov. Det är inga mirakelprodukter men jag känner att mitt hår gillar båda och ser friskare ut på längderna. Det är gott nog åt mig, för nu.

*Pressprov

Lämna ett svar