Keratherapy Keratin Infused Argan Oil

Jag använder inte särskilt mycket hårprodukter, mer än lite omvårdnad. Fick hem nedan från Cocopanda och måste säga att den kom väl till pass efter min något slitande blekning.

Vad är då Keratherapy Keratin Infused Argan Oil för produkt? Beskrivning hämtad från Cocopanda.


Keratin-baserade Arganolja kommer att bota även den värsta ”dåliga hårdagen”. Oljan tränger in i håret och skyddar det från yttre påverkan. Håret återfår sin elasticitet och lyster. Oljan tar hand om hårets fuktighet och förhindrar statisk elektricitet. Oljan består av omega 3-oljor, antioxidanter och kraftfulla vitaminer. Du får ett fräscht och glänsande hår som skiner utan att vara fett.

Jag är väldigt kräsen och var därför väldigt skeptisk till en början, för inte kunde väl denna för mig okända produkt göra susen?! Jag gillar den faktiskt väldigt mycket. Mina spröda toppar har vaknat till liv igen och det är nästan att jag vågar påstå att mitt hår är i sitt bästa skick, eller ja, så bra det kan vara efter en blekning. Doftar gör produkten också, kan inte säga exakt vad men det känns fräscht, men inte heller någon doft som tar över.

Jag använder denna produkt 2-3 gånger per dag, främst på morgon och kväll samt efter hårtvätt.
//Argan oil which now is a regular product for my hair after the bleaching. It most definately works!

2 svar

Lämna ett svar