Karma is a… hit!

Lush KarmaHäromdagen läste ni om guldiga All good things och nu går vi raskt vidare till nästa krämparfym – Karma, också den från Lush. Lika samma i förpackningsväg vilket känns smidigt värre på resan, eller i handväskan.

Karma är en citrusdoftande varm parfym, vilket är en av Lush stora toppsäljare vilket jag också förstår. Den är härligt fruktig, men ändå jordig och kryddig vilket jag älskar, och doften känns retro på ett härligt vis. Den påminner mig om barndom, på nåt underligt sätt, och för också mina tankar till godishyllan. Något i närheten av salta nappar och fizzy pops, men samtidigt känns doften väldigt mogen. Det är en aningen komplex doft som växer för varje gång, och leker med mina luktsinnen på helt fantastiska sätt.

Toppnoter: apelsin, lavender och citrongräs.
Hjärtnoter: tall, citron och kassia.
Basnoter: patchouli, harts, kanel och Canarium luzonicum.

Jag ser mig använda denna nu till våren, då den känns lekfull och kommer funka både dag som kväll.

Kalaset går på 119 kr.

*Pressprov

Lämna ett svar