Kardashian Beauty Incandescent Lightbox

* Inlägget innehåller affiliatelänkar *

Kardashian Beauty Incandescent Lightbox 001
Det finns nog ingen som inte tycker något om systrarna Kardashian, jag hör nog till den lilla skara som gillar dem alla. Självklart har de egen skönhets-linje, och den finns också i Sverige sedan en tid tillbaka. Jag har fått hem lite olika produkter och tänkte börja med den jag först fick upp ögonen för – Kardashian Beauty Incandescent Lightbox. Denna, med tre nyanser, kan användas för att accentuera eller bara för ett allmänt glöd på t.ex. kindben, nyckelben, ögon etc etc. En highlight kort och gott.

Kardashian Beauty Incandescent Lightbox 002
Produkten består av tre olika nyanser, som kan användas separat eller varför inte dra med makeupborsten över hela? De tre nyanserna är rosatonad, guldig samt en persikonyans.


Här swatchade i samma ordning, som de kommer i produkten, och jag har applicerat flera lager för att kunna lyckas fånga färgerna på bild. Ja, det är en skir produkt. Nyanserna är för de flesta smaker, och blandade tillsammans alla tre eller två och två går det att få fram flera kombinationer.

Jag tycker att de är finast separat, tillsammans blev det mest som en random highlight, vilken absolut funkar, men som inte får mig att dansa glädjedans. Favoriten? Persikonyansen, som kommer vara superfräsch på brunbränd hud.

Kardashian Beauty Incandescent Lightbox 003

Ja, det är en fullt godkänd produkt, dock i ett billigt och plastigt utseende, men det är ju innehållet som räknas även om jag är en sucker för snygga utsidor. För 145 kr blir den din.

Kardashian Beauty finns bl.a. på Åhlens och Eleven.

*Pressprov

Lämna ett svar