Jannike testar benefit Roller Lash mascara

I en av förra årets Glossybox fick jag med Roller Lash mascara av märket benefit Cosmetics, och jag bytte helt sonika till denna direkt då jag hört så mycket bra.


Produkten som finns ute i butik har ett annat, finare utseende. Min är ett mindre prov.


Specialutformad borste för att separera och lyfta fransarna. Tänk er hur spolar rullar upp håret, här ska borsten göra i samma stil – men med fransarna.


Från ganska osynliga till fylliga. Ger verkligen längd och volym! Men, jag upplever att denna klumpar nåt fasligt och jag avskyr ihopklumpade fransar, och att behöva torka bort överflöd är för mig inte en ekonomiskt hållbar produkt. Ett annat problem jag upplever är också att fransarna lyfts så mycket att det för mig med aningen hooded eyes snabbt får avsmetade hemska svarta fläckar ovanför ögonen. Inte så sexigt. För er med bättre förutsättningar funkar denna säkert jättebra för, not for me!

Fullsize produkt kostar 235kr och är för mig inte värd pengarna, och jag återvänder till min jakt efter den perfekta mascaran.

Lämna ett svar