Jannike testar Maria Nila Sheer Silver-serien

  
Jag har nu testat Maria Nila Sheer Silver Schampoo samt Conditioner och måste säga att jag är imponerad.

Inte nog med att det är en sulfat– och parabenfri serie så är det också 100% veganskt. Serien innehåller violetta pigment och björnbärsextrakt som ska neutralisera gula nyanser, det ger även lyster och stärker hårets struktur.

Många silverschampoon gör hår sträva och svintoliknande, men mitt hår är så otroligt följsamt efter tvätt med schampoot. Att komplettera med balsam i samma serie kändes självklart och jag tycker att de samspelar finfint.

Jag låter schampoot sitta i fuktat hår i allt från 5-20 min, beroende på tålamod. Ja, det blir bättre resultat nyansmässigt med längre tid men ibland finns inte tiden, och 5 min räcker gott och väl mellan varven. Balsamet låter jag sitta i betydligt kortare stund då jag inte märkt av något större resultat i det gula, mer än att det är ett grymt balsam. Använder produkterna cirka var tredje tvätt.


Resultatet? Självklart varierat det från person till person då allt från hårkvalitet till hårhistoria spelar in. Mina längder som varit väldigt utsatta av olika mörka nyanser har jag t.ex. inte lyckats få upp i så pass bra gul ton att denna serie ska bita, vilket jag heller inte kan räkna med. Vad jag vill säga är att detta är en bra produkt om förarbetet är gjort, förvänta dig aldrig ett kallt silvrigt hår om du inte har förutsättningarna.

Jag kommer garanterat bli stammis av dessa produkter, åtminstone schampoot som är perfa! 

Mycket nöje!!

Lämna ett svar