Jannike testar Lush läppfärg – Drivenhet

Fick ett superfint pressutskick från Lush förra veckan, och jag satte direkt igång att fota produkterna för att kunna testa. Först ut att dela med mig av, är läppfärgen Drivenhet.

LushDrivenhet01
Läppfärgen från Lush är inget klassiskt stift med hylsa, utan kommer i en liten flaska med applikator som sitter i korken, som du ser nedan. Det är då som ni förstår en krämig variant. Applikatorn tar med rikligt med färg och då produkten är dryg är det bättre att försöka jobba med mindre färg och sen bygga på, så jag fick dra av en hel del ner i burken igen. Inget slösande här inte!

LushDrivenhet05
I och med att det är applikator som är aningen rundad så är det lite knepigt att få till skarpa kanter, men det löses lätt med en läppensel – eller en del övning med applikatorn.

LushDrivenhet03
Färgen Drivenhet är härligt varmt lila och känns för mig väldigt vårig, och glad! Basen i läppfärgen är jojobaolja, vilken verkar återfuktande (perfekt för fnasiga läppar) och är mjukgörande. För att färgen ska sitta så bra som möjligt, utan konstant påfyllning, innehåller det också rosvax och candelilla – båda dessa verkar också lugnande på läpparna. Konsistensen är som sagt krämig, och med rätt mängd så sätter sig det fint på läpparna (som sagt, börja jobba med mindre och arbeta dig upp) i en fastare form.

LushDrivenhet02

Jag är impad av denna läppfärg, och har redan spanat in fler färger som jag vill ska flytta hem till mig. Smidig förpackning, otroligt högpigmenterad och jag gillar verkligen Lush som företag som aktivt jobbar för en positiv effekt på vår planet i både förpackning och innehåll, men också från produktion och logistik till avfall och återvinning. Drivenhet kommer ni få se fler gånger, och kanske även som en blusher, eller i en skirare variant på läpparna utblandad med vaselin. Jag gillar!

*Pressutskick

2 svar

Lämna ett svar