Jannike gillar Fabby

Fabby är ett svenskt företag grundat 2013 av Anki Dahlén som tillgodoser sina kunder med högkvalitativa fot- och nagelfilar i tjeckiskt glas. Förra året dök produkterna upp på svenska marknaden (t.ex. Kicks och Åhléns City). Priserna är låga och tanken är just det, att alla ska ha råd med produkten även om den är tillverkad i ett unikt material.

FabbyNagelfilen Nailed it och fotfilen Mojito.

Nagelfilen är ergonomiskt utformad och har ett resinöverdrag för att skydda vid fall. Slipytan ska klara upp till 60 000 drag(!) och är lagom stor för att få plats i väskan på resan. Filen finns i olika mönster, vilket alltid blir mycket roligare då en får välja en som matchar en själv.

Fotfilen är utrustad med en grövre sida att starta med, samt en lenare sida att avsluta med. Används med fördel på fuktig hud. Även fotfilen kommer i olika utseende, färgmässigt sett, och är i en gradient-variant.

Jag själv har blivit extra kär i fotfilen som gör underverk med mina hälar. Tänk er att de har gått från hårdaste skorpa till mjuk kola (tusen poäng för bästa liknelsen). Det är dock ingen quick fix utan kräver en kontinuitet och att jobba bort förhårdnader, lite för varje gång. Till sommaren kommer jag nog våga visa upp mina fötter lite mer.

Både nagel- och fotfil kostar 159kr styck. På Fabby.se kan du se fler utföranden samt läsa mer om produkterna.

* Pressprov

2 svar

Lämna ett svar