IDUN Minerals Matte Lipstick – Björnbär

Runt jul märker jag att röda nyanser är det som lättast hamnar på läpparna, och det hör väl högtiden till. Det finns många härliga produkter att välja på och har du inte hunnit hitta ett för imorgon så finns det på ett apotek nära dig.

Låt mig presentera Björnbär, från IDUN Minerals. Detta stift som ska ge en matt finish innehåller nordisk hjortronolja som vårdar och mjukar upp, och vitamin E ger en skyddande effekt. 

Färgen är bärigt röd och ger verkligen bra med färg, helt matt är det dock inte enligt mig då det är mer krämigt och ger en viss glans. Semi-matt är nog en bättre etikett. Jag gillar det hur som och passar mina nariga läppar väldigt bra. Hållbarheten har jag inte hunnit testa fullt ut men har klarat ett gäng glas med julmust.


Som vanligt är IDUNs produkter alltid en fröjd även att bara kika på, så otroligt fina.


Tips är att också dutta på lite lipgloss för att få mer glans, om en nu vill ha det. Här har jag haft ett läppserum under, för än mer fukt, vilket också ger lite mer lyster i färgen.

Kostar 195 kr och finns hos de större apotekskedjorna.

2 svar

Lämna ett svar