IDUN Minerals Lipgloss

Jag fick hem läppglanset Irma från IDUN Minerals för en tid sedan och har nu hunnit testa det ett gäng gånger.

Alla läppglans från IDUN Minerals innehåller nordisk hjortronolja, som ska vårda och mjuka upp läpparna, samt vitamin E som ska ge en skyddande effekt. Perfekt nu i det kalla vädret? Jag tror så. Något som är toppen med glansen är att de är helt utan parfym och konserveringsmedel, bra där!

Glanset känns inte det minsta kletigt och ger en bra färg på läpparna, till skillnad från många glans som bara ger ett uns av färg. Nyansen i detta fall är som sagt Irma, en rosa som drar åt mauve. Gillar verkligen hur mjuka mina läppar också känns, och för en stund glömmer jag mina annars så nariga läppar.

Hållbarheten är som ett standard läppglans, behöver bättras på efter ett par timmar och speciellt efter mat och dryck.

Jag är absolut nyfiken på övriga nyanser från IDUN Minerals då jag gillar glans som ger bra med färg, och jag har redan span på de lite murrigare färgerna.

Kostar 175 kr och finns på apotek och på idunminerals.com.

Lämna ett svar