IDUN Minerals Eyeshadow – Vitsippa

Är det något jag går igång på, förutom grymma bryn- och läpprodukter, så är det en väl sammansatt ögonskuggspalett med följsamma och högpigmenterade nyanser. Det är inte jätteofta en palett når ända fram, men när det händer – då är det magi!

Mina nuvarande stora kärlekar är Modern Renaissance och Lavendel, och den sistnämnda var för mig ganska otippad men har också blivit den jag använt varje dag(!) i typ en månad. IDUN Minerals har verkligen blivit ett varumärke jag blivit mer och mer nyfiken på, och tillsammans med Lavendel släpptes en annan kvartettpalett i höstas – Vitsippa!


Fyra jättefina nyanser som ger många kombinationer.

Översta raden innehåller två skimriga skuggor, en pärlemovit och en lite peachy rosa. På nedre raden hittas en skimrig oliv med grå inslag och en matt svart.

Denna kommer inte bli lika flitigt använd som Lavendel (kan någon bli det?) men jag älskar formulan och hur lättapplicerade skuggorna är. Och visst är de fina?! Jag ser tons of combos för både dag och kväll.

Priset landar på 205 kr och säljs på apotek.

3 svar

Lämna ett svar