Hud och Kosmetik 2016

I torsdags spenderade jag många timmar på Hud och Kosmetik 2016, fackmässan för alla som jobbar inom hud- och skönhetsvård – och såklart för en del press och blogg. Jag blev inbjuden av bästa Daisy Beauty, som också hade en egen lounge mitt på mässan för de bloggare och pressfolk som de bjudit in. Sjukt nice! Mina vapendragare under dagen bestod av bästa Emma, Jasmine och Ida – puss till er!

Träffade så många härliga människor och har fått se så fina produkter att jag kan leva på alla intryck en bra tid framöver. Vill såklart dela med mig av vad jag såg och fick klämma på – här kommer ett axplock.


Leighton Denny betyder galet fina lack. Prohibition och Let Your Hair Down… Jag dör!

hud-och-kosmetik-bareminerals
bareMinerals visade upp nya hudvårdsprodukter. Detta är ett märke jag blivit lite förälskad i på senaste då de har bra makeup, och nu är jag extra nyfiken på hudvården.


MeMeMe är inget jag testat, men läppstiften från detta brittiska märke lockade med fina hylsor och en hel del vampiga färger.


Gölligaste förpackningarna stod dock Bomb för för. Allt luktade godis och jag fick hejda mig från att inte ta med mig allt hem.


c/o Gerd är ett familjärt ekologiskt hudvårdsmärke med bas i Jokkmokk som väckte min nyfikenhet för en tid sedan.


Gilda har släppt ny produkt, Hydra Performance Mask. Självklart ska ni få läsa mer om denna väääldigt snart.


Medik8 visade bland annat upp nyheten C-Tetra Vitamin C Day Cream som doftar ljuvligt. Den ska t.ex. förbättra ojämn hudton och återställa hudens lyster. Snart i en hudrutin nära mig.


Probiotisk hudvård från Esse. Älskar deras förpackningar!


Kikade närmre på Kerstin Florian, ett svenskt märke som förenar kropp och själ med skönheten från naturen.


IDUN hade finast monter och alla produkter är drömmiga. Med mig hem fick jag en av höstens ögonskuggspaletter i Lavendel.


Cover FX lanseras i dagarna i Sverige. Behöver jag säga mer? *dansar glädjedans*.


Burt’s Bees läppcerat finns alltid i min väska. Kul att klämma och känna på deras övriga produkter, och hitta nya läppfavoriter.


Palina har ett gäng fina skuggor (och många andra produkter som skapar ha-begär).


Bästa upptäckten var hos YAG och jag fattar inte varför inte detta märke funnits i mitt liv tidigare. Ska bli så sjukt kul att testa deras produkter, och jag och Jasmine skrek som små flickor när vi såg hur fina ögonskuggorna var.


Makeup Factory lanseras nu i Sverige. Detta ska vara ett lyxigare märke jämfört med systermärket ArtDeco. Spännande!


Underbara Cetaphil, och här med nyheten Facial Cleanser.


Vid löning släpper Maria Åkerberg denna goding. Det är så snyggt på!


Hos Solution by Victus gjorde jag och Jasmine en hudscanning. Jag har fått det bekräftat, jag är en torris! Men alltså, age of skin? 24! Hallelujah praise the lord!


EcoTools har så himla fina borstar. handtagen är gjorda av bambu, borsthåren är syntetiska och höljet är fullt återvinningsbart. Wow!

Tack SHR för en fantastisk mässa och stort tack till Daisy Beauty-teamet för inbjudan och bästa hänget. Guld värt!

Nu längtar jag redan till nästa år!

2 svar

Lämna ett svar