H&M Beauty ögonbrynspenna


Jag är en stooor sucker för bryn, som ni kanske vet. Då min Brow wiz från ABH nästintill är slut behövde jag nåt snabbt att använda till mina åh-så-bleka-bryn.

Pomaden (också från ABH) som jag många gånger använder avgudar jag, men behöver ha något att använda då det ska gå snabbt och som heller inte tar för mycket plats i väskan. H&M Beauty har ju överraskat mig en aning så tänkte att en penna för 39,50kr fick följa med mig hem. Måste här berätta att H&Ms tidigare brynpennor har varit guld för mig, även om många makeup-kollegor skrattat åt det. Att jag hade höga förväntningar baserat på tidigare produkt är därför självskrivet. Besviken? Mmm.

Pennan i nya sortimentet är som en helt vanlig brynpenna, basically. Penna på ena sidan och borste på andra sidan. Plus med denna nya produkt är att borsten nu är försedd med eget lock, kontra ”gamla” som hade borsten utanpå pennlocket. Så, hygieniskt bättre, dock är borsten hård som satan själv och det känns inte bra att kamma/dra igenom där jag målat för att blanda ut. Aj!


Själva pennan i sig är ”blah”, den gör typ det den ska men lämnar ett ojämnt resultat. Det är som att själva färgen i sig inte är ren då den ena stunden känns kalkig och nästa stund lämnar små mörka rester som bara måste borstas ut. Jag upplever också att jag måste vässa denna mer eller mindre efter varje gång.

Så, H&M Beauty, pretty please! Produktdesignen är verkligen bättre men snälla, ta tillbaka gamla formulan som kändes mer krämig och där pennan inte behövde vässas lika ofta.


Snabbt ritat på min underarm för att visa det ojämna i dragen. Pennan jag använt är i nyansen Espresso Brown.

Lämna ett svar