HH Simonsen Hair Cuddles

Inte trodde jag någonsin att jag skulle skriva om hårsnoddar men här kommer det… Detta är HH Simonsen Hair Cuddles vilka är spiralformade snoddar, och påminner för de flesta om telefonsladdar. Tidigare hette dessa Bobbles, men har alltså fått nytt namn hos HH Simonsen och därav släpptes också en Special Box om 9 styck olikfärgade Cuddles – som jag fått hem. Går i övrigt att köpa i set om tre.


Den rosa hamnade hos brorsdottern, därav saknad på bild.

Dessa Cuddles ska varken slita på håret eller ge tydliga ränder – för att lätt kunna växla mellan uppsatt och nedsläppt. Jag gillar dem, då det inte känns särskilt slitande på håret  men att de inte skulle lämna ränder? Stämmer tyvärr inte. Plus är att de som vanliga snoddar inte drar åt sig vatten, och de ska visst inte ge huvudvärk. Färg i all ära men jag håller mig till den transparenta, då jag annars skulle känna mig 25 år yngre (not in a good way). Kontentan: förutom att de faktiskt lämnar ränder och ser barnsliga ut så är det en skön produkt, håret stramar inte vid uppsatt och de känns snällare. Jag gillart!

Boxen samt tre-packen finns bland annat hos lyko.se. Har du testat denna typ av hårsnodd?

*Pressprov

Lämna ett svar