Happy Valentines! – Yves Rocher bjussar på produkt

*Detta inlägg innehåller affiliate-länkar i text och bild*

Imorgon är det alla hjärtans och detta tycker jag är något att fira, självklart ska kärleken firas varje dag, men jag gillar att ha en orsak att bli bortskämd lite extra. Det är också en bra idé att unna sig själv något, och varför inte då genom lite skönhet? På Yves Rocher* får du första produkten du lägger i varukorgen helt gratis! Detta erbjudande gäller till och med imorgon.

Om jag får rekommendera något att lägga vantarna på så tycker jag att ögonskuggspaletterna är superfina, och bra pigmenterade. Just dessa finns i sex olika utföranden, och jag gillar såklart den bruna och den med rödlila toner. Som sagt, jag är svag för paletter nu för tiden och speciellt när de är som gjorda för att matchas.


(Klicka på bilderna* för att komma till produkten).

 

2 svar

Lämna ett svar