GOSH Copenhagen – nu i Sverige

Ska erkänna att jag aldrig hört talas om GOSH Copenhagen tidigare innan ett paket med pressprover landade hemma hos mig. Jag som brukar ha koll… Hur som. Nu har märket landat i Sverige och närmst hos Eleven.

GOSH Copenhagen
Ett urval av de produkter jag fått hem.

GOSH Copenhagen grundades 1945, till en början inom läkemedelsindustrin som senare blev ett kosmetikaföretag. Märket har smink, hudvård, hårvård och parfym i sin produktportfölj och finns i över 75 länder. All utveckling, produktion samt distribution sker från huvudkontoret i Danmark. På så sätt kan alla steg kontrolleras noggrant så att produkterna följer märkets identitet och värden.

GOSH Copenhagens tre huvudvärden är:
Kreativitet & innovation.
Produkter av hög kvalitet.
Starkt varumärkeskoncept & utveckling.

GOSH Copenhagen

Jag har fått hem ett gäng makeup-produkter och jag kommer testa mig igenom för att hitta godbitarna. Mest nyfiken är jag på primern… och ögonskuggspaletten. Älskar att testa nytt, där jag inte har några förväntningar alls.

GOSH Copenhagen

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar