Glossybox oktober 2015


Ja, idag kom månadens Glossybox och måste självklart visa vad jag fick.


Månadens tema – Ray of Beauty, perfekt nu när hösten är här och klockan gått över till vintertid.

Talika Photo-Hydra Day
Innovativ dagskräm som är den första djupt återfuktande inspirerad av ljusterapi. Energin från dagsljus används för att optimera återfuktningen i huden. Applicera efter rengöring på morgonen.

Elizabeth Mott All Day Color Lip Lacquer
Nytt högpigmenterat flytande läppstift som ger maximalt med färg utan att läpparna känns torra. Den lena formulan är mycket hållbar och intensiteten kan ökas genom att applicera flera lager.

Emité Make Up Diamond Heart Base Primer
Utslätande och färg korrigerande primer som kan användas för att ge huden mer lyster eller under din Foundation för en mer hållbar makeup. Den guldfärgade Diamond Heart-partikeln reflekterar ljus som får huden att stråla.

Kneipp Herbal Bath Balancing Lavender
Badoljan från Kneipp ger balans i både kropp och själ, perfekt för en avkopplande stund. Oljan innehåller naturlig eterisk olja av hög kvalitet och doften av lavendel är ljuvlig! Tappa upp ett bad, häll i badoljan och njut.

Estechoc Cambridge Beauty Chocolate
Äntligen är den här: anti-aging-chokladen! Estechoc är ett kosttillskott i form av mörk choklad mef vetenskapligt bevisad effekt. Unna dig en bit om dagen för en skönhetsboost inifrån som förbättrar huden.

Överlag är jag jättenöjd, och läppstiftet har ni ju redan sett att jag blev toknöjd med. Enda jag hade kunnat byta ut är chokladen, för den kräver en längre period av intag för att verka vilket i detta fall betyder att jag måste köpa mer… Men, gott med något att tugga på.

Lämna ett svar