Glossybox november 2015

GBNov1501

Hämtade boxen redan i tisdags men lät mig hållas och öppnade den först igår, och måste säga att jag är helt okej med denna box. Inget riktigt wow men inte heller några sura miner. Den känns lite som en transportsträcka till nästa box, dock är detta en av få boxar där alla produkter känns användbara och som jag kommer behålla helt själv. Det höjer självklart betyget, men ja, inga superdupermegahäftiga produkter i sig. Måste självklart ge full pott på designen som kändes retro och julig.
Vad fick jag då?

GBNov1502

Maybeauty The Incredible Face Gel
Skonsam ansiktsgel som exfoilerar huden. Fruktenzymer går in i huden och luckrar upp döda hudceller, fett och smuts. Massera varsamt och skölj med ljummet vatten. Resultatet blir en renare, lenare och fräschare hy!

Être belle cosmeticsGolden Skin Caviar Eye Roll-On
Utslätande och uppiggande ögon roll-on. Den svalkande gelen ger maximalt med fukt och dämpar svullnader. Gold caviar complex och den aktiva ingrediensen pullulan gör området kring ögonen fastare med mer lyster.

Make up storeEye Pencil – Endless Ocean
Sätt ögonen i fokus med kajalpennan från Make up store. Den krämiga konsistensen är enkel att arbeta med och ögonen får en mjuk men effektfull inramning. Fixa pennan med ögonskugga för en extra hållbar lock.

Naobay Calming Face Toner
Ansiktsvatten från ekolyxmärket Naobay so lugnar och vårdar huden med extrakt från kamomill och sallatsspikblad. Använd efter rengöring och före fuktkräm. Vi gillar att alla ingredienser är ekocertifierade!

Carmex Original Lip Balm
Carmex klassiska läppbalsam med mentol och kamfer är underbart välgörande för läpparna. Det ger en behaglig kylande och pirrande känsla som mjukgör torra och spruckna läppar, samtidigt som det ger ett långvarigt skydd.

Lämna ett svar