Glossybox mars 2016

* Inlägget innehåller affiliatelänkar *


Då var vi där igen. Glossybox mars 2016 är levererad och jag dissekerar boxen. Först kan vi enas om att den rosa boxen känns uttjatad, kom igen – hotta upp med ny färg eller varför inte ett mönster då det inte är en specialdesignad box.


Månadens tema är Beauty of opinion – med en tanke om att gå tillbaka till grundidén med denna typ av prenumerationstjänst – att testa produkter. Det här känns ju lovande, för detta lär väl betyda att boxen innehåller både estetiskt tilltalande och galet fantastiska produkter för att flörta med temat hela vägen?

Mitt innehåll, men vad är det vi kollar på?

EMITÉ MAKE UP Artist Lashes Mascara
Artist Lashes Mascara är en vattenfast mascara som ger fantastisk längd och volym till dina fransar. Silikonapplikatorn är lätt att arbeta med och ger perfekt separerade och fylliga fransar utan klumpar.

LUXIE BEAUTY Rose Gold Large Angled Face Brush
Underbart mjuk borste med vinklad form. Använd exempelvis till contouring, rouge, highlighter eller bronzer. Vinkla och applicera makeup med cirkulära rörelser. Borsten är 100 procent vegansk och cruelty-free.

HOT MAKEUP Eyelash Curler
Ta fram din flirtiga sida med Hot Make Ups ögonfransböjare som formar dina fransar. Använd tillsammans med mascar för en look som håller hela dagen. Böj först fransarna försiktigt och applicera därefter mascara.

ACO Face CC Cream Light SPF 15
ACO 6-in-1 CC Cream är en mumtifunktionell dagkräm med färgkorrigerande pigment som förhöjer hudens naturliga lyster och jämnar ut hudtonen. SPF 15 skyddar mot solens skadliga strålar. Passar alla hudtyper, även känslig hud.

PEPSODENT White Now Gold
Whitening-tandkräm som omedelbart ger vitare tänder. Redan efter första borstningen gör den blå färgen att tänderna ser vitare och mer glänsande ut. Innehåller fluor och fungerar utmärkt för daglig användning.

Som så många gånger slår Glossybox knut på sig själva, jag kan tycka att mitt innehåll är bra förutom tandkrämen, men varför ska det vara så svårt att ta sitt tema hela vägen? En mascara som är helt svart med svart text, en fransböjare… Här hade vi kunnat se crazy läppstift, ögonskuggor i roliga färger eller random grymma förpackningar. Lek med temat och gör det spännande att vilja testa, låt det inte bara vara ett ämne som sedan inte tas på allvar. Så känner jag. Nu kanske dessa produkter är fabulöst bra, men jag tycker verkligen inte att hissen går ända upp i temaväg.

Och jag lovar, får jag en till tandkräm så skriker jag högt.

2 svar

Lämna ett svar