GLOSSYBOX Juni 2015

Glossybox 01
Lite kort om vad min Glossybox innehöll (produkttexterna följde med boxen) och vad jag själv tyckte.

HOT MAKEUP Nail Polish, Passion
Nagellack från trendriktiga Hot Makeup som är fritt från toulen, formaldehyd och parabener. Du får nagellacket i den somriga och färgstarka nyansen Passion som passar en riktig Ibiza Queen.

FREEBRA Snurrebuss
Snurrebuss är en riktig livräddare om du förlorar pluppen på baksidan av dina örhängen! Se till att alltid ha ett paket snurrebuss i väskan så slipper du tappa bort fler av dina älskade örhängen.

LULU DK Wonderland Jewelry Tattoos
Lulu DK:s unika och vackra smyckestatueringar ger huden skimmer och lyster. Du får ett motiv som är utvalt av Carolina Gynning som passar lika bra till vardags och på beachen som till fest!

ELIZABETH MOTT Tints & Sass
Cheek & Lip Tint med en doft av körsbär ger både läpparna och kinderna en härlig färg. Formulan är lätt och färgen håller sig fin hela dagen och kvällen, även under en lång partkväll på Ibiza.

MEDUSA’S MAKE-UP Eye Shadow, Maneater
Pressad mineralögonskugga med mycket pigment. Du får testa den i den snygga färgen med det talande namnet Maneater. För bästa resultat, applicera med en pensel.

Jag har hunnit testa nagellacket som jag inte ens tänker ägna ett eget inlägg då det… sög (men färgen var ju trevlig)! Cheek & Lip tint åkte med i dagens makeup, den kan nog få en egen text framöver. Tatueringarna har jag varit skeptisk till men tror jag kommer riva av dem så jävla bra. Ögonskuggan tror jag också kan vara grym, men det återstår att se:) Snurrebuss får jag ge bort för att ha hål i öronen har inte alla. Jag är överlag nöjd, för det är alltid kul att testa sådant jag själv aldrig skulle ha köpt.

Lämna ett svar