Glossybox januari 2016

* Inlägget innehåller affiliatelänkar *

glossyboxjanuari2016-01

Igår kom årets första Glossybox hem och jag hade inte jättehöga förväntningar – och blev glatt överraskad! Hävdar fortfarande att choklad och dryck inte gör sig i denna typ av box, men jag älskar samtidigt att testa nya saker. Jag är hur som helst nöjd och ser mest fram emot att testa… allt!

glossyboxjanuari2016-02

Mememe Cosmetics Lip Glide, Playful Peach
Lip glide har en superpigmenterad formula med matt finish – du får en intensiv färg med fantastisk hållbarhet. Den breda spetsen är perfekt för att smidigt applicera färgen med optimal kontroll. Läppstift och läppena i ett!

Nicka K FX Airbrush Beauty Sponge
Makeupsvamp med ergonomiskt grepp för en perfekt basmakeup. Fukta svampen och applicera produkter genom små lätta rörelser. Använd den bredare botten till större områden och toppen för att komma åt alla vrår.

Royal Apothic Holland Park Cream Créme Body Moisturizer
Djupt återfuktande bodylotion som gör huden len och smidig. Mjölksyra från mjölkprotein ger en lätt exfolierande effekt samtidigt som olivolja och vitamin A och E återfuktar, mjukgör och reparerar huden.

Cetaphil Gentle Skin Cleanser
Skonsam rengöringskräm som är Cetaphils mest välkända produkt. Huden rengörs utan att rubba dess naturliga fetter. Använd med eller utan vatten för att effektivt lösa upp smuts och makeup.

Noa Relaxation Relaxationdryck
Stilla relaxtionsdryck som kombinerar modern forskning med tusenåriga traditioner. De aktiva ingredienserna I-teanin från 15 koppar grönt te och melissa bidrar till minskad stress och ökat fokus, utan att göra dig trött.

Toms Nellie Dellies Mörk Choklad
God och fyllig mörk choklad med en djup och intensiv smak. Sötad med extrakt från Steviaplantan och ett högt innehåll av kostfibrer. Innehåller 70 procent kakao och naturligt kakaosmör. Naturligt gott utan tillsatt socker!


Är du själv sugen på prenumeration av Glossybox så kan du klicka HÄR för att läsa mer.

Lämna ett svar