Glossybox februari 2016

* Inlägget innehåller affiliatelänkar *


I förra veckan fick jag Glossybox februari 2016 hem till mig, vilken pryddes med kärlekstema. Ja, ni minns Alla hjärtans? Gullig! Överlag hade jag inte jättehöga förväntningar på innehållet, och nu ska ni få spana in vad jag fick.

Oral-B 3D White Luxe Perfection Toothpaste
Få ett strålande leende! Fluortandkrämen 3D White Luxe sperdection har Oral-B:s mest avancerade whiteningteknologi någonsin. Upplösningsbara micro-beads och kiseloxid löser upp missfärgningar och skyddar proaktivt.

Elizabeth Mott Queen of the Fill
Ge dina bryn en definierad look med ögonbrynsgelen från Elizabeth Mott. Applicera med hjälp av borsten längs med brynen för att fylla i och forma för en naturlig look. Bygg långsamt upp mer färg med fler lager.

Teeez Cosmetics Lipstick, Crimson Carat
Sätt färg på dina läppar med detta läppstift från Teeez Cosmetics! Den intensiva färgen ger perfekt definierade läppar med en trendigt matt look samtidigt som den innovativa formulan håller läpparna mjuka.

Benefit They’re Real Tinted Lash Primer
They’re Real Tinted Primer boostar fransarnas volym och kan både användas som primer under din vanliga mascara och separat för en naturlig fjäderlätt look. Formulan är vattenfast och vårdar fransarna med pro-vitamin B5.

Glazel Visage Pressed Rouge Mini
Sätt färg på kinderna! Detta rouge ger dig en naturligt rosig glow samtidigt som hyn får fin lyster med sidenlen känsla. Applicera med cirkulära rörelser på kindbenets högsta punkt för att framhäva ansiktets form.

Jag är glatt överraskad, måste jag säga. Älskar brynprodukter så det är självklart spännande att testa nytt, liksom läpprodukter. Övrigt var också bra, så ja, bra box! Fortsätt så!

Lämna ett svar