Glossybox april 2016

* Inlägget innehåller affiliatelänkar *

Glossybox april
Och så kom Glossybox april med temat Face on som fokuserar på produkter och hudvårdsrutiner som fräschar upp och vårstädar huden. Utlovat är att minst tre produkter ska vara enligt tema. Mitt innehåll såg ut enligt nedan.

Glossybox april

Benefit Dew the Hoola
Fuska fram en tillfälligt solkysst hy med denna nya flytande bronzer från Benefit. Produkten smälter sömlöst in i huden och ger en naturlig look med härlig lyster! Applicera efter rengöring, ovanpå eventuell foundation.

Osis Big Blast
Fjäderlätt gelé från OSiS som ger fantastiskt volym! Håret får rootlift och kontroll med en rörlig känsla. Applicera i handdukstorkat hår från botten till toppar. Föna med rundborste för att få en extra hållbar volym.

Hey Honey Good Morning: Honey Silk Facial Serum
Lätt och lyxigt serum som förnyar huden. Vårdande ingredienser så som honung, aminosyror, havtornsolja och vitamin E ger en intensivt återfuktad hy som strålar. Kan användas som primer under makeup för en perfekt finish.

Unani Dermo Defense Face Mask
Underbart återfuktande ansiktsmask som förser huden med extra näring samtidigt som huden rensas från orenheter. Använd 1-2 gånger i veckan. Applicera ett jämnt lager över väl rengjord hy och låt verka i 10 minuter.

Beauty Formulas Acetone Free Nailpolish Remover Wipes
Singelförpackade remover-servetter som gör det enkelt att ta bort nagellack var du än befinner dig. Perfekt att ha med i väskan eller på resan. Servetterna är indränkta med en oljig acetonfri remover som inte torkar ut naglarna.


Domen? Jag är nöjd, men då bortser jag från nagellacksremovern som är engångsprodukt vilket känns jättetrist. Mest glad är jag över Dew the Hoola samt att slippa tandkräm eller godis och dryck av något slag. Så, fortsätter Glossybox i denna stilen så blir jag ännu mer nöjd.

2 svar

  1. Jag var också nöjd denna månad faktiskt! Fick ett läppglans från Dermosil istället för Osis och nose strips istället för nagellacksremovern. Så jag är nöjd! Även om jag kanske inte heller tycker att engångsförpackningar hör hemma i en Glossybox. Men det var min sista box i alla fall! Tack och hej, hehe 🙂

Lämna ett svar