Glossybox 2015 Juli

Självklart anlände paketet från Glossybox första semsterdagen, när jag inte alls var på hemmaplan. Nu äntligen har jag hämtat mitt paket.


Otroligt fin box, med illustrationer av Jamie Lee Reardin. Älskar Frankrike och Paris är en av mina favoritstäder så för mig är bara boxens utseende en vinnare.

  
Som alltid känns det lyxigt att öppna boxen, men vad fick jag egentligen?

  

Lollipops Paris
 Lip Balm – Délicieuse
Detta läppbalsam från Lollipops Paris är närmast beroendeframkallande och följer med oss överallt i sommar. Doften av vanilj är ljuvlig och läpparna blir omedelbart mjuka och lena.

Glazel Visage Lip Pencil – Raspberry Pink
Ge läpparna en fylligare look och håll läppstiftet på plats med denna härliga läppenna med krämig konsistens.

HOT Makeup Loose Powder Eyeshadow
Lösögonskugga som passar alla ögonfärger och tillfällen. svep över ögonlocket för lätt make under dagen, eller applicera med fuktig pensel för en mer intensiv kvällslook.

Sampar So Much to Dew Midnight Mask
Ljuvligt återfuktande ansiktsmask från franska Sampar som vårdar din hy medan du sover! Huden får ordentligt med fukt under natten, så att du vaknar upp med en fräsch look full av lyster.

Noxidoxi Base Serum Enhancer
Ge din sommarhud en boost med detta vitaminberikade och fuktgivande serum från franska Noxidoxi. Produkten vårdar din hy samtidigt som den minskar porerna och jämnar ut hudtonen.
Jag måste säga att jag är glatt överraskad och tycker att boxen verkligen var värd att vänta på då produkterna är sådant jag tror mig kunna och vilja använda.

Lämna ett svar